Szabaduljon meg a függőségtől könnyedén!

Az Alkozeron
visszaadja
a józan
életet
MÁR 1 KÚRA UTÁN

Enyhíti a tüneteket

 • Függőségek:
 • Gyógyszerek
 • Idegösszeomlás
 • Depresszió
 • Elvonási
  tünetek
 • Másnaposság

a kedvezményes ajánlat a következő időpontig érvényes:

00
14
49
8950руб2990руб

Neve:

Telefonszáma:

Az alkoholizmus egyenes út az mélybe,

Agresszió, erkölcstelen viselkedés

A bűncselekmények több mint 70%-át (amelyek súlyos egészségkárosodást, gyilkosságot, lopást, nemi erőszakot okoznak) ittas állapotban követik el.

A társadalmi státusz elvesztése

Az alkoholtartalmú italok gyakori fogyasztása a család széteséséhez, a barátok és ismerősök elvesztéséhez vezet.

Problémák az egészséggel

Depresszió, szívroham, látásvesztés, hepatitis, fekély, rák, és ez még nem a teljes lista, milyen következményei lehetnek az alkoholfogyasztásnak. Az alkohol negatív hatással van MINDEN emberi szervre.

Pénzügyi problémák

Az alkoholfüggőség során az ember értékei változnak, és könnyen elveszítheti a lehetőséget, hogy eltartsa magát és a családját.

A munka elvesztése

Részegen megjelenni a munkahelyen vagy kimaradni a munkából a mértéktelen ivászatok miatt, mindez elbocsátáshoz vezet.

Öngyilkosság

A világon minden nap 3000 ember követ el öngyilkosságot az alkohol miatt. Évente körülbelül 1 millió esetről (az összes haláleset 1,5%-a) számolnak be.

Még mindig azt hiszed, hogy ez nem te vagy?

A szeretett családod, a rangos munkád, az otthonos házad, ezt mind elveszítheted az alkohol miatt. És visszaszerezni sokkal nehezebb lesz.

A
te
választásod!
#####

Hogyan jön létre a függőség?

Az alkohol rövid távon ellazítja a szervezetet, emeli a hangulatot azáltal, hogy növeli a dopamin, vagyis a boldogsághormon szintjét. De később a szervezet alkalmazkodik a hormon termeléséhez, és egyre többre és többre van szüksége a hatás eléréséhez. Ezenkívül tetrahidroizohinolin is képződik. Ez egy olyan anyag, amely gátolja a dopamin és a szerotonin termelését.

Az ember többé nem élvezi az életet stimulánsok nélkül, depressziós hangulatba kerül. Neuronok ezrei pusztulnak el, amelyek már nem állíthatók helyre. Ezért az alkohol rontja a memóriát és a koordinációt, megnehezíti a döntéshozatalt és agressziót idéz elő.

Mikor van szükség segítségre?

Nehéz ellazulnod egy pohár ital nélkül

Az ivás megállítására tett kísérletek sorozatos összeomlással végződnek

Nem tudsz megbirkózni a függőséggel még szakemberek segítségével sem

Ismerősek számodra az agresszív viselkedés és a depressziós időszakok

Az életed összeomlik az alkohol miatt

Most mindenki megszabadulhat az alkoholfüggőségétől, már mindenki számára elérhető az álom!

 • Undort kelt
  az alkohollal szemben
 • Megszabadít az elvonási tünetektől és az alkoholfogyasztás következményeitől
 • Nyugtató hatással
  bír
 • Javítja a memóriát, a koncentrációt és a figyelmet
 • Csökkenti az intoxikáció mértékét alkoholmérgezés esetén
 • Csökkenti a szorongást, segít apátia és a depresszió esetén
 • Helyreállítja a sérült máj- és agysejteket
#

Miért hatékony az Alkozeron?

«Az Észak-Karolinai Egyetem tudósai felfedeztek egy gént, amely képes megvédeni az alkoholizmustól, és nagyon erős hatással van az emberi szervezetre», – mesélte a tanulmány szerzője, Kirk Wilhelmsen genetikus.

A CYP2E1 gén egy bizonyos változata túlérzékennyé teszi az embert az alkohollal szemben, így az nem vágyik többé az alkoholra. Ezek az adatok lehetővé tették egy speciális gyógynövénykoncentrátum segítségével, hogy mesterségesen befolyásolják a gént, amivel a függőknél undort és intoleranciát idéz elő az alkohollal szemben.

Így jött létre az Alkozeron készítmény, amely már több mint
2.000.000 embernek segített legyőzni a függőségét szerte a világon. *

*Még a függő tudta nélkül is működik.

Felhagyni az ivással nem nehéz!

A kudzu nyílgyökerének kivonata

megakadályozza a túlzott alkoholfogyasztást, csökkenti az alkoholtartalmú italok utáni sóvárgást, eltávolítja a mérgeket és a méreganyagokat a szervezetből.

A máriatövis kivonata

megtisztítja és helyreállítja a májsejteket a hosszútávú ivászat után. Normalizálja a szervezetben az anyagcsere folyamatokat.

Az imola kivonat

enyhíti a duzzanatot, serkenti a gyomor működését, javítja az étvágyat, nyugtató hatással van az idegrendszerre.

A köménymag kivonat

hozzájárul a hányás reflex megjelenéséhez alkoholfogyasztás esetén, illetve antidepresszáns és nyugtató hatással is bír.

Az közönséges orbáncfű kivonata

elnyomja az alkoholtartalmú italok utáni sóvárgást, helyreállítja a szív- és érrendszert, normalizálja az emésztőrendszert.

ELÉG VOLT!

Mondj NEM-et az alkoholra, és változtasd meg az életed!

Már az első kapszulák bevétele után a szervezetbe olyan anyagok jutnak, amelyek tartós undort idéznek el és így az alkohol elutasítását eredményezik. Természetes módon kezd el termelődni a dopamin, amely blokkolja a poszt-alkoholos depressziót.

Az összetételében található könnyedén nyugtató gyógynövények elejét veszik az elvonási tüneteknek, enyhítik az idegi feszültséget, a szorongást, az agressziót és az ingerlékenységet.

A központi idegrendszer folyamatai normalizálódnak, és etanol nélküli is aktiválódik az agy örömérzetért felelős központjainak munkája. A stresszhormon szintje fokozatosan csökken, és már nem lesz többé szükség arra, hogy az alkoholhoz forduljon az ellazuláshoz.

Ebben a szakaszban a szervezet teljesen átalakul és hozzászokik, hogy az örömhormonhoz természetes úton jut hozzá. A test legfontosabb szerveinek és rendszereinek munkája helyreáll.

Használata:

vegyen be
1 kapszulát
napi 1 kapszula étkezés után
Naponta a kúra egész folyamán

A szakértő
véleménye

A gyakorlatban nem használok az alkohollal összeférhetetlen szereket, mint a disulfiram. Vagyis amikor a betegnek injekcióval olyan gyógyszert juttatnak a szervezetébe, amely az alkohollal való kölcsönhatás során a test súlyos mérgezését okozza (hányinger, hányás, szédülés, fájdalmak az emésztőrendszerben).

A Alkozeron gyakorlatban való megjelenése után sokkal könnyebbé vált megbírkózni a függőséggel. A kapszulák nem tartalmaznak olyan kémiai-szintetikus vegyületeket, amelyek negatív befolyással lennének a szervezetre.

Az esetek 98% -ában néhány nappal az Alkozeron szedésének megkezdése után az alkohol utáni sóvárgás hirtelen lecsökken. A Alkozeron egy természetes gyógyszer, amelynek működése egy egyszerű algoritmuson alapszik: undor az alkohollal szemben > az agresszió és az elvonási tünetek csökkentése > a szervezet helyreállítása.

A betegeim, függetlenül az alkoholizmus súlyosságától, mind sikeresen visszatérnek a normális életbe. Ezért mindenkinek javaslom az Alkozeron-et, mint az egyetlen biztonságos szert az alkohol iránti sóvárgás enyhítésére.

Ne várd meg, hogy összeomoljon az életed, kövesse a példát!

Csabai
Bettina,

36 éves

Mindig azt hittem, hogy tudom, hol a határ és hogy normálisan viselkedem ittas állapotban is. De aztán egyszer úgy berúgtam, hogy minden kiesett. Másnap reggel a barátaim mutattak egy videót egy buliból, ahol félmeztelenül táncoltam a bárban, és egyáltalán nem emlékeztem rám, mit csináltam ott. De még ez a nagy szégyen és az önutálat sem tudott megállítani. Több módon is próbáltam megszabadulni az alkoholfüggőségemtől, de mind haszontalan volt. Csak az Alkozeron segített. Az első öt napban ideges voltam, nem hittem, hogy segíthet. De aztán megkönnyebbültem. Kezdtem jobban érezni magam, vonzóbban néztem ki, lecseréltem a társaságomat, a magánéletem is jó vágányra került. Azóta sem ittam semmit, még könnyebb alkoholos italt sem, és ennek már 10 hónapja.

Boros
Patrícia,

28 éves

A férjemnek nagyon stresszes munkája van, és minden pénteken alkohollal próbálta semlegesíteni ezt a stresszt. Először csak péntekenként, majd már szombatonként is, néhány évvel később peidg már minden nap ivott. Megijedtem, mert nagyon agresszív lett, és még le is fokozták. Ennek eredményeképpen nekiálltam gyógyulási módokat keresni, hogy segítsek neki valahogy, mert ő egyszerűen nem látta be a problémát. De szerencsére megtaláltam a kiutat: Alkozeron! Reggelente belekevertem a teájába és kész. Egy héttel később a férjem már nem részegen jött haza, és egy hónappal később pedig már egy pohárral sem ivott. A munkahelyén is rendbe jöttek a dolgok, és az ottani helyzet is felfelé kezdett ívelni. Teljesen átalakult, nagyon jól nézett ki.

Bartos
Dániel,

44 éves

Amikor a feleségem elhagyott, csak alkohol segített megnyugodni. Néhány hónapon keresztül szinte minden nap ittam, elvesztettem a munkámat, rájöttem, hogy hamarosan már nem lesz hová tovább süllyedni, de tudtam, mit tegyek. Köszönöm a barátomnak, aki kihúzott ebből. Ő adta nekem az Alkozeron-et, meggyőzött, hogy kezdjem el szedni. Most már magabiztosan mondhatom, hogy józan vagyok. És a függőségem nincs többé. Ha Önnek vagy szeretteinek is ilyen problémája van, próbálja ki az Alkozeron-et, ez segíteni fog!